Διαφημιστικό Σποτ.

Συνεντεύξεις.

 

Ποια είναι τα οφέλη από την ανακύκλωση συσκευασιών, τόσο για τον μεμονωμένο καταναλωτή όσο και το περιβάλλον;

Για τον καταναλωτή το κυριότερο όφελος λόγω και της οικονομικής κρίσης είναι το χρηματικό αντίτιμο και κατά δεύτερον όλοι εμείς πρέπει να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση.
Ανακυκλώνοντας τις συσκευές και ότι άλλο υπάρχει σε μέταλλο ή σίδερο διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό, εξοικονομούμε ενέργεια και πρώτες ύλες, διότι όλες οι συσκευές δεν είναι σκουπίδια, δεν πετιούνται αλλά συλλέγονται, ανακυκλώνονται και τα περισσότερα από τα υλικά που προκύπτουν επαναχρησιμοποιούνται. Κατ’ αυτόν τον τρόπο μειώνεται δραστικά ο όγκος των αποβλήτων που καταλήγει στις χωματερές. Έτσι βοηθάμε όλοι για να παραμείνει το περιβάλλον καθαρό για τις επόμενες γενιές.

 

Ποιες είναι οι συνήθεις συσκευές που οι πελάτες σας φέρνουν προς απόσυρση; Υπάρχουν άλλες που θα μπορούσαν να σας φέρουν αλλά το αποφεύγουν επειδή μπορεί να νομίζουν ότι δεν τις δέχεστε;

Μου φέρνουν συνήθως οικιακά ψυγεία, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές,αλλά δεν είναι μόνο αυτά που συλλέγουμε. Οι κατηγορίες των προϊόντων που διαχειριζόμαστε είναι μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, εξοπλίσμός πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, φωτιστικά είδη, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εργαλεία, παιχνίδια και εξοπλισμός ψυχαγωγίας και αθλητισμού, ιατροτεχνολογικά προϊόντα (εκτός των εμφυτεύσιμων και μολυσμένων). όργανα παρακολούθησης και ελέγχου και συσκευές αυτόματης διανομής.

 

Γνωρίζουν οι Σερραίοι για την απόσυρση βαρέων και μη συσκευών; Ξέρουν ότι θα έχουν οικονομικό όφελος αν προχωρήσουν σ’ αυτή την κίνηση;

Οι περισσότεροι θα έλεγα όχι. Μόνο αυτοί που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Αγοράζω με το κιλό ο,τι παλιά σίδερα ή μεταλλικά αντικείμενα έχουν, π.χ. από καρφιά και βίδες μέχρι φορτηγά αυτοκίνητα και καλώδια.

 

Ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα;

Έχω τον ανάλογο μηχανικό και μηχανολογικό εξοπλισμό που χρειάζεται η επιχείρηση μου και φυσικά όλες οι συσκευές και οτιδήποτε μεταλλικό αντικείμενο πληρώνεται άμεσα.
Ειδικά σήμερα που ο κόσμος έχει μεγάλη οικονομική στενότητα, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα.

 

 

 

Πόσο δυσκολεύεστε σ’αυτή τη δουλειά λόγω της γυναικείας σας φύσης;

Είναι καθαρά ανδρική η δουλειά μου και φυσικό επακόλουθο είναι να έχω κάποιες δυσκολίες. Αλλά έχω συνηθίσει και ευτυχώς έχω καλούς βοηθούς οι οποίοι με βοηθάνε πολύ για να ανταπεξέλθω και στη δυσκολία και στο φόρτο της δουλειάς.

 

Αντιμετώπιση του κόσμου; Υπάρχει εμπιστοσύνη ή μήπως το φύλο δημιουργεί ανασφάλειες;

Ναι πάντα δημιουργεί ανασφάλεια. Όταν είναι κάποιος άνδρας δίπλα μου απευθύνονται σ’ αυτόν. Εγώ απλά χαμογελάω διότι στο τέλος θα καταλήξουν σε εμένα.

 

Προβλήματα με την οικογένεια; Πολλές ώρες δουλειάς;

Ναι λόγω των πολλών ωρών εργασίας και της φύσης της δουλειάς μου υπάρχουν κάποια προβλήματα. Γι αυτό και η καθημερινότητα είναι προγραμματισμένη ώστε να μην κατασπαταλάται στη δουλειά ούτε ένα λεπτό, εις βάρος της οικογένειας.

 

Αλλοτριώνει tn γυναικεία φύση αυτό το κατεξοχήν ανδρικό επάγγελμα; Νιώθετε ότι γίνεστε πιο σκληρή;

Σαφώς όταν η γυναίκα δουλεύει σε οποιαδήποτε δουλειά γίνεται σκληρή. Ειδικά σε ότι έχει σχέση με
παραδοσιακό ανδρικό επάγγελμα, εκεί γίνεται ακόμη πιο σκληρή.

 

Την ώρα της δουλειάς πόσο μπορείτε να υποστηρίξετε τη γυναικεία εμφάνιση; (Μακιγιάζ-περιποιημένη όψη-ντύσιμο);

Λόγω της φύσεως της δουλειάς μου δεν μπορώ να υποστηρίξω τη θηλυκή υπόσταση της εμφάνισης μου με τακούνια, φορέματα και τα σχετικά. Άνετο ντύσιμο και με ένα ελαφρύ μακιγιάζ ναι, αλλά τίποτα παραπάνω. Πάνω από όλα προέχει η άνεση και η ευκολία κινήσεων.

 

Πιάνετε κουβέντα με τους πελάτες ή κρατάτε απόσταση;

Μόνο με τους πελάτες που γνωρίζω έχω οικειότητα. Όχι με τους αγνώστους.

 

Κάτι που θα θέλατε να αλλάξει στην πόλη και σας δυσκολεύει έτσι όπως είναι τώρα;

Ναι. Συνεχώς μειώνονται οι χώροι παρκαρίσματος. Πριν γίνουν οι αναπλάσεις πλατειών και οι πεζοδρομήσεις θα έπρεπε να είχαν εξασφαλιστεί χώροι για πάρκινγκ.